Referenties

FiladFilad staat met hun ervaren en enthousiaste medewerkers permanent in contact met de klanten van ruim 150 bedrijven uit de meest diverse sectoren. Met ruim 25 jaar ervaring zijn ze hét aanspreekpunt voor de klantenrelaties van Belgische en buitenlandse bedrijven.

Sinax ontwikkelde voor Filad een nieuw software pakket die hen bijstaat in het uitvoeren van hun dagelijkse taken.
Kennis maken met Filad? Neem een kijkje op http://www.filad.be


nuviaOp een bepaald strategisch kruispunt van Nuvia hebben we Sinax ingehuurd om ons te helpen zaken beter te begrijpen en ons te begeleiden door enkele moeilijke processen in de benadering van nieuwe en innovatieve technologische integraties.

Sinax is een innovatief en creatief business development bedrijf die voortbouwt op zowel eerdere ervaringen als nieuwe technologie voor de ontwikkeling van hun ideeën.

Michael is een gedreven persoon, de passie en energie die hij legt in zijn werk is fenomenaal. Combineer deze energie met een ondernemersgeest, een hoge dosis van discipline en een open geest en u kunt zich voorstellen waar Sinax toe in staat is.  Ik onthou vooral een zeer grondige werkethiek die integriteit hoog in het vaandel draagt. Ik kijk altijd graag uit naar onze volgende samenwerking.