Sinax is een hoogtechnologisch bedrijf dat zich focussed op software ontwikkeling. Wij helpen uw bedrijf door het ontwikkelen van software op maat van uw bedrijf. Naast projecten waarbij we van A tot Z de lead nemen bieden wij ook verschillende consulting diensten aan. Hierbij zijn wij beschikbaar als functioneel analist, IT archicten of als begeleiding in uw software projecten.

In 2008 starte Michael Anckaert met het bedrijf Sinax. In korte tijd ontwikkelde Sinax zich onder de leiding van Michael tot een sterke speler op de markt van maatwerk software. Met een dynamisch maar bescheiden team kunnen we inspelen op de steeds sneller evoluerende markt en implementeren we nieuwe technologiën op het moment dat deze interessant zijn.

Michael Anckaert

Michael is een echte techneut in hart en nieren. Hij vult zijn dagen met software ontwikkeling, analyse en ontwerp van software architecturen. Hoewel hij een gloeiende hekel heeft aan buzzwords en hypes kan Big Data hem zeker bekoren. Meer dan eens staat zijn scherm vol cijfers en grafieken en hangt hij gebogen over enkele meters kladpapier vol algoritmes en formules.

Indien u een nieuw project opstart samen met Sinax is er zeer veel kans dat Michael het project in goeie banen zal leiden. Project Management en IT Management in het algemeen is een geliefde bezigheid van Michael.

Mocht u nog wat vulling nodig hebben voor uw Twitter feed dan is @michaelanckaert zeker een goeie keuze. Mailen kan altijd naar michael@sinax.be en ook Michael Anckaert op LinkedIn zal uw netwerk wat vooruit helpen.

Lees hier het profiel van Michael Anckaert.

Michael Anckaert

Michael Anckaert

Business Analyst

Heb je zin om samen te werken met ons?

Neem contact op en laten we kennismaken!