Voor veel bedrijven is een standaard software pakket geen goede oplossing. Veel tijd en energie gaat verloren om uw manier van werken in te passen in een software pakket. De oplossing is een software pakket dat op maat geschreven is voor uw bedrijf.

Sinax ontwikkelt software op maat van uw bedrijf. Na een diepgaande kennismaking met uw bedrijf en grondige analyse van het probleem stellen wij u een project voor dat naadloos aansluit op bedrijf of organisatie.

Indien u kiest voor de ontwikkeling van software op maat kan u bij Sinax rekenen op jarenlange ervaring en professionele uitvoering. Weet u trouwens al de 5 voordelen van software ontwikkeling op maat?

Software ontwikkeling door Sinax: op maat van uw bedrijf
Voor zowel grote als kleine projecten maken wij gebruik van de PRINCE2 methodiek om uw project tot een goed einde brengen. Hier leest u alles over het verloop van een software project.
Lees meer
De kostprijs van software ontwikkeling is vaak een complex gegeven. Lees verder om te weten te komen hoe de kostprijs van een software project kan berekend worden.
Lees meer
Na de ontwikkeling staan wij klaar om de verdere opvolging van uw project in goede banen te leiden en ondersteuning te bieden aan de eindgebruiker.
Lees meer

Heb je een eigen project waarover je wil samenzitten?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Software Ontwikkeling Blog

Wat is continuous delivery

Continuous Delivery is a software development discipline where you build software in such a way that the software can be […]

Wat is een functionele analyse?

De functionele analyse is zowel een fase als een deliverable in een software project. In dit artikel bekijken we waarom een […]

software ontwikkeling op maat van uw bedrijf

5 voordelen van software ontwikkeling op maat

De ontwikkeling van maatwerk software laat bedrijven toe om hun dagelijkse processen te verbeteren en efficiënter te laten verlopen. In […]

Verhoog de veiligheid van je software met een IAM platform

Bijna ieder software project omvat de authorisatie van gebruikers en het valideren en opvolgen van rechten en permissies. Het voordeel […]

Project Manager

Het belang van een project manager

De project manager heeft een uiterst belangrijke rol in ieder project. Een goede PM kan een project laten falen of […]